Samenwerking – Huisartsengroep Damzicht – SCHIEDAM
Uw huisarts in SCHIEDAM

De praktijk van dokter Regter is open voor inschrijving voor mensen ZONDER huisarts in SCHIEDAM voor de volgende postcode gebieden: 3111, 3114, 3115, 3116, 3117, 3118, 3119 . We werken met een wachtlijst.

Huisartsengroep Damzicht Nieuwe Damlaan 759 B 3119 AT SCHIEDAM

Samenwerking

Huisartsengroep Damzicht werkt samen met andere hulpverleners. Sommige zijn bij ons in het gebouw aanwezig:


Stichting Voorlichters Gezondheid
Damzicht werkt samen met een aantal instanties die helpen als u moeite heeft met de taal, of met lezen of schrijven of als u weinig kennis heeft over gezondheid en de gezondheidszorg. Kijk op pagina: Taal maakt Gezond!

———————————————————————————————————
Wijkondersteuningsteam.

Het WijkOndersteuningsTeam Schiedam (WOT) kan u helpen met vragen over geldzaken, opvoeden & opgroeien, (weer) meedoen, huiselijk geweld, onderwijs en wonen. Bij sommige vragen zal het WOT u doorverwijzen naar een andere organisatie die u verder kan helpen.

Zie voor info: WOT Schiedam
———————————————————————————————————

Welzijn op Recept

Welzijn op Recept (WOR) is een aanpak waarbij mensen met psychosociale problemen worden ondersteund bij het versterken van hun welzijn. Kern van de aanpak is dat de huisarts, POH’er (praktijk ondersteuner huisarts) fysiotherapeut of andere 1e lijnhulpverleners, personen met psychosociale klachten verwijst naar de welzijnsadviseur. De welzijnsadviseur zoekt samen met de persoon naar manieren om het welbevinden te vergroten via een welzijnsinterventie.

Zie voor info: Welzijn op Recept Schiedam

———————————————————————————————————

VERWIJSWIJZER SCHIEDAM

Wilt u weten waar u terecht kunt voor een verklaring over uw gezondheid of een keuring? Of hoe u hulp bij ziekte kunt krijgen door middel van hulpmiddelen of aanpassingen? En wanneer u deze vergoed krijgt? Kijk dan op deze website hoe u dit zelf regelt.

Verwijswijzer Schiedam

———————————————————————————————————

INDIGO-PARNASSIA
Voor patienten met psychologische problemen hebben wij nauwe samenwerking met INDIGO.
Hun behandelaars beschikken over jarenlange ervaring en deskundigheid. U krijgt een persoonlijke behandeling, afgestemd op u en uw klachten. Kortdurend als het kan en intensief wanneer dat nodig is. Met hun hulp pakt u snel de draad van het dagelijkse leven weer op.
Bij Damzicht werkt Peter Swart op de woensdag. Indigo  

———————————————————————————————————

HUIDTHERAPIE
Huidtherapie HuidZeker huurt bij ons een kamer. Elke woensdag zijn zij aanwezig.
U kunt bij hen, na een doorverwijzing van ons, terecht voor behandelingen voor acné, overbeharing, littekens, rosacea, oedeemtherapie, wondbehandeling en nog veel meer.

Neem een kijkje op de site: Huidtherapie HuidZeker

———————————————————————————————————

DIËTISTE
Diëtistes van weekstartgezond kunnen u ondersteunen in begeleiding van gezonder eten.  Vergoeding hangt af van uw verzekering en of u een chronische ziekte heeft.
Voor de website klik hier: Weekstartgezond

———————————————————————————————————

APOTHEKEN
Damzicht werkt nauw samen met Apotheek Nieuwland en met apotheek de Gorzen